José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Welkom...

Deze site is voor diegene die eigen leiderschap, in de compleetste zin van het woord, willen verbeteren of deze groeiend in willen nemen in het leven. 
 

Ervaar je in je leven, of binnen je bedrijf, niet de optimale stroom of balans? Lukt het niet je team optimaal te coachen? Weet je diep van binnen dat er meer voor je is? Is je levensenergie niet optimaal? Lopen de relaties met anderen niet vloeiend? Vergeet je veel? Loop je steeds hetzelfde rondje? Wil je echt loskomen van je verslaving? Ervaar je geen stroom in je seksleven? Zijn er (terugkerende) fysieke klachten? Neem contact op voor gerichte mogeluckheden.  

Als ziel en mens, José Dijkstra, deel ik weten en ervaring in sessies om in totaliteit weer "aan" te gaan. Spelend Leven...

Van goed naar beter is de spreuk die mij past. Alles is, en ook goed. Hoe kan het nog beter? Nieuwsgierig?  Maak contact!  

Door te observeren, luisteren en voelen in het spel van contact en verbinding, maken we samen de nog onzichtbare delen van potentieel zichtbaar. Zodat je (nog meer) de hoofdrolspeler bent in je persoonlucke film.  

Prachtig als het leven gespeeld en gedeeld wordt vanuit balans met een juiste hoeveelheid energie.
Zijn, Vertrouwen, Delen

Ben jij bewust hoe groot jouw vertrouwen is en hoe jij de wereld beleeft? Hoeveel kleur jouw wereld heeft? Als mens hebben we eindeloos groeipotentieel om het leven vanuit rijkheid te ervaren. 

"Wat rijkheid is voor mij?" Alle ervaringen meenemend in mijn rugzak zonder (emotionele) belasting.  Het vertrouwen hebben, wetend dat we altijd in elke situatie de beste keuze maken. Handelend naar de informatie in dat moment. Wetend ook dat elk moment "rijker" maakt op welke wijze dan ook. Dat kun je ook zien als bedrijf, instantie of organisatie. 


Alles is, 

leuk of niet leuk

Ik maak er altijd het beste van...


Onderin de hoek van Drenthe ben ik te vinden in Dalen. Via telefoon en media zijn contact en sessies mogelijk. Op een eigen gekozen locatie kan ook, of live in Dalen. Dalen is een fijne rustige omgeving. Het is vanuit andere delen van Nederland goed bereikbaar. De weg er naar toe zou een proces kunnen zijn om bij jezelf te komen. De weg terug om de verrijking te laten In-Dalen. ;-) 


Zijn, Vertrouwen, Delen

Zijn is luisteren naar jouw gevoel, handelen naar jouw informatie en ervaren wat klopt en groeit.

Vertrouwen is jouw onzichtbare straal, zichtbaar gedeeld voor ons allen.

Gedeeld alles, is de groei van samen 1 onzichtbaar, naar zichtbaar samen 1.

(JahFlower)