José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Nieuws  

Mei 2020 

Vanaf 11 mei komt er meer ruimte, om ook live contact weer toe te laten. Via telefoon en internet kan er veel en dat is ook mooi. Ik ervaar het nog steeds als bijzonder mooi, hoe energie en "het veld" ook via beeld overkomt of doorwerkt bij een ander. Zelfs meegemaakt dat iemand in een stuk bewustzijnsverruiming, onder begeleiding van mij,  zo diep in haar stuk durfde te voelen, dat ze spontaan begon over te geven. Het mocht eruit. Het was klaar. Dankbaar ben ik voor het vertrouwen wat mensen hebben in de ondersteuning die ik bied. 

Nu dus ook weer massage of live op bezoek met voorzorgsmaatregelen. Je bent zeker welkom om een afspraak te maken. Indien we langer contact hebben is een afspraak op locatie ook mogelijk. Voor meer informatie over een sessie en/of massage kun je kijken via deze link. Voor mensen die bekend waren met deze pagina, er is een verandering.  

Wil jij leven met (meer) ziel en zaligheid?  Leven vanuit het hart, souplesse en/of in balans ZIJN?  Je Vertrouwen vergroten zodat jij jezelf beter kunt Delen met de wereld om je heen? Ik kijk er naar uit de agenda weer te vullen! Ervaar je welkom! 

April 2020 

Ook heel april dienen we ons te houden aan de regels die ons gegeven worden door de overheid. 

Dit heeft voor iedereen verschillende gevolgen en ook betekenis. Schaduwkanten komen naar boven. We kunnen ons getest voelen. Anderen ervaren licht, sprankeling en juist het gevoel dat het goed is wat er nu gebeurt. 

Bereikbaar ben ik voor een verbinding die op veel lagen doorwerkt. Deze kan ook gemaakt worden via beeldbellen of een wandeling met de juiste afstand. Ik kan je met je huidhonger ondersteunen, je mentale ZIJN en zo ook emotioneel en spiritueel. Wil je in je centrum staan of komen? Neem contact op, je bent welkom. 

Ik wens iedereen alle goeds deze periode. 

Liefs José 

Maart 2020 

Wat is het een bijzondere tijd! Er gebeurt veel bij de mensen door het Corona virus en alle genomen maatregelen. Veel energieën komen naar boven die zich door iedereen anders laten vertalen. Van angst naar creativiteit en saamhorigheid. Veel mensen zoeken even, omdat de dagelijkse structuur veranderd is. Tips: Rust, vertrouwen, goed eten, bewegen, bewust ademen en dat doen waarvan je zowel verstandelijk als gevoelsmatig weet dat het klopt. Vertrouw jezelf! 

"Weet welke invloed jouw keuze heeft op je omgeving en zo ook op de wereld."

Het Corona virus en Zielisme: Zeker houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment maak ik geen nieuwe afspraken tot begin april. Sessies via skype of telefoon kunnen zeker geboekt worden en kunnen op korte termijn ingepland worden. Je kunt met verschillende vragen over de huidige situatie, het leven, relaties, gezondheid, gedrag of problematieken bij mij terecht. Mijn luisteren, weten en ervaringen bied ik aan om je weer een stukje verder op weg te helpen. 

Vachten kunnen wel worden besteld. Het samen maken kunnen we later weer afspreken. 

Ik wens iedereen, ondanks alles, een goede tijd toe. 

In het oog van de orkaan is het stil

In het oog van de orkaan vind ik mij(n)zelf 

In het het oog van de orkaan is thuis...

Februari 2020  

Zielisme staat op de site TantraWijzer...

Er is een nieuwe site gelanceerd. Het is een landelijke site die TantraWijzer heet. Deze site heeft als doel om mensen die zich aangetrokken voelen tot Tantra, te ondersteunen in het vinden van richting. Er is zoveel mogelijk op het gebied van Tantra. Wat past jou? Is het veilig? Op deze site vind je verschillende aanbieders en informatie over stromingen, bronnen en tantra-gerelateerde onderwerpen. Ik noem het Zielistische massages waarin het gaat over het (weer) herkennen wie jij bent in dit lichaam. 

Zielisme en helende seksualiteit

Levensenergie stroomt ten aller tijde door ons heen. Dit kunnen we op veel manieren delen met de wereld. Bijvoorbeeld bruisend, subtiel, expressief, ingehouden of observerend. En dan op alle gebieden van ons leven. Via werk, in onze relaties, via seksualiteit, sport of creativiteit. Seksualiteit is nog steeds een moeilijk onderwerp voor veel mensen. Hoe leef je dat passend bij jou? Wat is helende seksualiteit? 

Voor mij en vanuit De Kortste Weg naar de Goal, gaat het over balans en ervaren. 

De volgende vragen kun je jezelf bijvoorbeeld stellen: Ben ik in contact met mezelf? Wie ben ik? Hoe reageer ik op bepaalde situaties en op seksualiteit? Hoe ben ik in verbinding met mezelf en/of met een ander? Ervaar ik mijn verlangen en wat kies ik dan vervolgens? Voel ik me vrij en veilig? Ervaar ik de stroom door mijn lichaam? Is mijn hart open?

Wil je je verlangen leven en ervaren? Zit dat wat je zoekt al in jou? Mag je genieten?

Zo wat vragen, van waaruit ik met jou in contact kan gaan. Door jezelf te leren kennen en goed in contact te zijn met je lichaam en geest, zul je op alle gebieden van het leven je bewegingen en patronen meer gaan herkennen. Ook je verlangens en dromen, om zo je leven gericht van goed naar beter te laten gaan. 

Zielisme biedt een basis, voor zowel vrouwen als mannen, om verder te ontwikkelen. Vertrouwen in jezelf neemt toe en daarop baseer je je keuzes.

Mocht je gericht op jou persoonluck meer informatie willen hebben dan ben je welkom om contact te maken. 

Ik onderschrijf de etische gedragscode die op de site TantraWijzer staat.


 


Vachtvilten 2020 

Heb je belangstelling voor een eigen vacht? Wil je een vacht cadeau geven met achterop een print of persoonlucke boodschap? We kunnen samen vilten of ik maak het na afstemming voor jou. 

Kosten vacht: 

  • Kleine vacht 150,- inclusief 21% BTW  
  • Grote vacht of zelf een vacht maken is 225,- inclusief 21% BTW. Een proces waarbij je in gesprek met mij, rijker zult gaan dan hoe je aankwam :-) .

Een hele dag ben ik intensief bezig met jou of alleen om deze vacht tot een mooi kleed te maken. Wil je bestellen dan kan dat via deze link: Vachten zijn bruin, wit of gemêleerd en van Dalense "Drentse heideschaapjes".