José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Over mij 

                                                Wie ik ben is jouw ervaring. Wie jij bent is mijn ervaring.                                                   Wanneer we samen delen, worden we samen rijker. 

Persoonluck ervaar ik mezelf als inspirator. Als José Dijkstra (nu 40+), dochter en zus, werd ik geboren in Dalen. Als moeder van 3 kinderen woon en leef ik weer in Dalen na jaren elders te hebben gewoond. De kinderen zijn vanaf het begin een spiegel geweest. Meesters in mijn leven. Net als de partners waar ik naast mocht lopen. 

Vanaf 1998 stond ik als leerkracht basisonderwijs voor de klas en nam ontslag in 2011 omdat ik niet achter het bestaande systeem kon staan.  Na alle transformaties ben ik erachter dat het systeem is en ik ben onderdeel op de manier die ik zelf kies. Vanuit alle vrijheid! Ten aller tijde maak ik er het beste van. We zijn immers altijd een voorbeeld. Als we het beste van onszelf delen, zullen we het voorbeeld zijn dat we zelf graag zouden zien.  

Vanaf 2011 ondersteunde ik anderen in intense transformatie processen vanuit de praktijk HartNectar. De sessies en massages nu, zijn een verlengde van de HartNectar-tijd. Floor en ik zouden onze werkwijzes samenvoegen in Zielisme. In 2019 was ik er klaar voor de naam te veranderen. De sitenaam/domeinnaam is echter nog HartNectar dit is een bewuste keuze. 

Samen met de kinderen heb ik gekozen voor een andere vorm van leven. Wij leven in teamverband. Dit ontwikkelingsproces is leerzaam geweest en dat is het nog steeds.   

Hoe leef ik? Ik leef wat ik deel. Vanuit Vertrouwen, waarin we spiegels zijn voor elkaar, altijd. Samen ervaren, te luisteren en te willen kijken naar dat wat er hier en nu is. Om zo van goed naar beter te bewegen. Waarin alles mogelijk is.

Een dromer ben ik ook... In mijn droomwereld van nu ga ik voor een warmere wereld. Een wereld waarin steeds meer mensen bewust vanuit hun hart leven. Alles is al goed. We hoeven niks te bereiken. Het is er al. Ik leef het leven elke dag meer, spelend. Doen wat ik leuk vind. Samenzijn met de kinderen, mijn talent delen, dansen, wandelen, BijEenZijn met anderen en ik ben lid van het bestuur van Dorpsbelangen Dalen.

Woorden die anderen mij gaven: Inspirator, pionier, coach, gids, healer, alchemist, reiziger, rijke, krachtige, wijze, vrouw, gek, veulen, heks, Sjamaan en liefste moeder en nog veul meer... Ieder een eigen ervaring ;-)

 

Ik leef het voor mij onzichtbare kloppende,

zichtbaar. 


Voor diegene die er waarde aan hechten of interesse in hebben. 

Mijn naam is José Dijkstra. Geboren in Dalen op 27-05-1975. 

Dit houdt in dat ik tweeling ben wat betreft sterrenbeeld. 

In de numerologie ben ik een 9. 

In de Mayakalender ben ik toon 1. Kin 14. De magische witte tovenaar met als gids dezelfde. Als gelijkgestemde kracht is daar de rode slang. De verborgen kracht is de blauwe hand en de uitdagende kracht het gele zaad. Afgelopen jaren speelde ik met deze kwaliteiten. Ervaringen van een alchemist.