José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

"Wat doe je nou precies José?" 

Het meest kloppende is toch wel: "Wie ik ben en wat ik doe is jouw ervaring..."

Mijn ervaring is zoals het logo van Zielisme. Ik spiegel of belicht bewust en onbewust je complementaire kant of blinde vlek. Verstopt potentieel wordt zichtbaar of voelbaar. Hoe je deze potentie of kracht van jezelf kunt integreren en kunt gaan leven vanuit het midden, het hart, ondersteun ik. 

Vaak gaat dit niet in één keer maar zijn er twee of drie sessies nodig waarin gesprekken, oefeningen en eventueel aanraking onderdeel zijn van de sessie. Daardoor ontstaat de stromende lemniscaat. 


De volgende mensen schreven:

Henk, 

Op zoek naar een massage die aansluit bij mijn wens om te ontspannen en vragen mbt. Mijn levenspad kwam ik op de site van Jose terecht. Het mailcontact vooraf was erg prettig en tijdens de kennismaking was ik al meteen op mijn gemak. Dit werd nog eens versterkt door het prettige gesprek voorafgaand aan de massage. Deze uitgebreide kennismaking was erg fijn, met plezier, bewondering en nieuwsgierigheid heb ik geluisterd naar de ervaringen van Jose. Er was ook veel ruimte voor mijn verhaal, Jose had hele mooie adviezen en haar kijk op de dingen was erg verhelderend. De massage was erg fijn en zacht. Het heeft heel wat aangeraakt en losgemaakt, wel voelde het erg vertrouwd door haar aanwezigheid. Nu, een dag na deze bijzondere ervaring voel ik een prettige kalmte en warmte. Uiteindelijke was het een bijzondere ervaring bij een bijzondere vrouw !  - Henk 

Mirella,

Deze recensie schrijf ik met heel veel liefde. 

Ik ben zelf een professionele coach. Het is voor mij erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Niet alleen op coaching vlak, maar vooral op persoonlijk vlak. Hierdoor kan ik elke dag meer en meer vanuit mijn volledig potentieel leven!

Voor mij was Jose gelijk een match. Zij is op mijn pad gekomen op het moment dat ik klaar was om grootse stappen te zetten. Klaar om mij bloot te geven op spiritueel gebied. Te erkennen dat wij allemaal een zijn. Klaar om te reizen.

Mijn ervaring met Jose is liefdevol. Zij sluit aan waar ik klaar voor ben. Dit gaat in gesprekken en ook dmv sjamanistische massages. Zij volgt haar innerlijke kompas en is zo een voorbeeld voor mij om hetzelfde te doen. 

Voor mij heeft het opgeleverd dat ik vertrouw op mijn innerlijk kompas. Het kompas wat we standaard bij onze uitvoering krijgen bij ons aardse lichaam. Sinds ik in contact ben met Jose is er acceptatie gekomen in mijn spirituele zijn. Hoe pas je dit toe in je dagelijkse aardse leven. Hoe ga je om met mensen die een ander pad te volgen hebben. Hoe blijf je trouw aan je eigen gevoel. 

Ik merk in mijn werk en persoonlijke leven dat alles gemakkelijker gaat. Ik sta nu open om te ontvangen. Dit gebeurd op liefdes, gezondheids, succes en ook op financieel vlak. Alles stroomt in mijn leven. Ik hoef niet meer te strijden. Alles gaat met gemak en veel plezier. Ik vertrouw nu volledig op mijn innerlijke gids. En ook ten tijde van twijfel weet ik heel snel de koers weer terug te pakken. Alles is goed en alles gebeurd voor me. 

Ik voel de connectie met Jose en zij zal er zijn zolang onze wegen samen stromen.

Ik ben Jose dankbaar vanuit mijn hart en op zielsnivo. Dank je wel voor je zijn <3

Sexual Healing en Mindset Coach

_____________________________________________________________________________________________

 Bianca, leerkracht Expertise centrum Anderstaligen in Emmen

Om mezelf het beste te gunnen en om even nergens aan te denken maar alleen even lekker te ontspannen heb ik massages van José gehad. Ik heb deze als zeer fijn ervaren. Ik werd bij haar thuis ontvangen. Vooraf hebben we thee gedronken en wat gepraat. Daarna mocht ik op de massagetafel plaatsnemen en kon ik heerlijk ontspannen genieten van de massage die ze gaf. Ik kon helemaal opgaan in de fijne sfeer die tijdens de massage aanwezig was. Ik ging ook helemaal op in de rustgevende muziek waar ik naar kon luisteren tijdens de massage. Na de massage kreeg ik als tip om genoeg te drinken om afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Ik voelde me heel ontspannen en energiek na de massage. Ik ben er erg tevreden over en kan het iedereen aanraden, die zichzelf even een moment van ontspanning gunt. 

_____________________________________________________________________________________________

WilmarMijn weg naar Zijn

Op welke manier José van betekenis zal zijn, is vooraf onbekend, maar dat ze van betekenis zal zijn, als ze op je pad komt, is duidelijk. In mijn geval is zij van belangrijke waarde geweest, en nog steeds, op mijn weg naar Zijn. De essentie die ik heb ervaren is dat haar rol zich bewust en onbewust voegt in wat belangrijk is voor mij. In mijn geval was het belang om een fundament van vertrouwen op te bouwen en van daaruit mijn eigen controle en houvast, wat voor mij niet meer helpend was, durven en kunnen loslaten om tot de kern te komen van wat ik nodig had en terug te gaan naar mijzelf. Met volle aandacht, in volle vertrouwen en in echte verbinding heeft zij mij gecoacht, gesteund, en zelfs ‘gedragen’ om nu te zijn waar ik ben: met zoveel meer zelfacceptatie en op weg naar volledig en puur mijzelf kunnen zijn waarin ik op mijzelf vertrouw en meer in verbinding ben met mijzelf.
vanuit een coaching en ondersteuning zijn wij gegroeid naar elkaar inzichten geven echt contact maken, en Zijn bij elkaar.

Wilmar

Ambulant begeleider

_____________________________________________________________________________________________

Albert

Toen ik begin Juli in Dalen kwam wonen kwam ik in gesprek met Jose.

Door deze gesprekken kwam ik er achter dat mijn denkwijze over bepaalde zaken veel anders en makkelijker kan zijn. Ze leerde mij concentreren op je eigen lichaam zodat ik de rust weer vond in mijn leven.

Vaak was ik te gehaast en te gestrest. Dacht weinig aan mijn eigen maar te veel aan een ander waardoor je je eigen Ik verliest en vergeet. Door de gesprekken en wandelingen kwam ik er achter dat je zelf de koning van je lichaam bent. Hierdoor sta en ik bekijk ik het leven nu op een andere en frissere manier. 

_____________________________________________________________________________________________

Yvette,  

Ik heb José vorig jaar aan 't einde van de grote vakantie gezien voor n sessie met haar. Ze kwam bij me toen ik op een zogenaamd nulpunt zat. Ik wist 't niet meer. Ik wilde dit zo niet langer. Een ontwakingsproces kan enorm intens zijn qua processen soms. Ze zag hoe moe een deel van mij was. Diep diep moe van willen en proberen tegen de stroom in te gaan. Beseffende dat 't zelfs met de kleinste dingen niet meer zo kan werken voor mij, zat ik op een bepaald thema nu echt klem. Totale overgave was nodig. Ze maakte dit veld samen met mij weer open in een meditatie. Pacha mama die me wel zal dragen. Alles is al aanwezig. Er valt niks meer te halen Yvette. Het is hier. Wees verliefd op je zelf kwam tot me, geniet zei José. José zag me bij het water. Water... dezelfde woorden die ik meerdere keren in mn leven tot mij heb gekregen. Ik heb zo veel met water dat 't als mn tweede natuur voelt. Je hebt iets teveel ontgift wellicht Yvette, het is tijd je te gaan voeden op alle mogelijke manieren. Voeden is niet alleen heilzaam eten tot je nemen. Het gaat over klanken, kleuren en bewegingen. Over stromend zijn als water. In de natuur zijn.... natuur ZIJN. José ziet dat op haar manier bij mij. Ik voel me gezien door haar en ze werkt in de energie samen om ruimte te maken voor wat nodig is op dat moment. Ik ben me flink aan het voeden inmiddels. Ik heb een opzet stuk op mn kraan zodat er levend water tot me komt. (wil je info dan stuur maar een pb) Ik zing wekelijks zo niet dagelijks en kan alles nu omarmen van mn Zelf in het moment. Het proberen en streven is nu over gegaan in moeiteloos vertrouwen en op gevoel in actie komen in 't moment en daar heeft de sessie met José ook aan bijgedragen. het heeft véél verhelderd en erop terugkijkend was r net 't steuntje in de rug wat ik toen nodig had. Ik ben dankbaar. 

Yvette van Roermund Sensi-Therapeut.  

_____________________________________________________________________________________________

Erik, 

Ik kwam met José in contact toen ik een verandering doormaakte in mijn leven. Ik had oude gewoontes afgeleerd en nieuwe aangeleerd. Ik wilde meer op gevoel gaan leven. Toch was het of ik nog een reset nodig had om deze ‘transformatie’ te bekrachtigen.

Wat me beviel was de ontspannen en informele ontvangst. Hierdoor kwamen we als vanzelf in een natuurlijk aanvoelende tijdbeleving. José integreert verschillende methodes en technieken waardoor de behandeling altijd anders is en op maat. Wat uit je lichaam moet haalt ze er uit, waar nodig blaast ze nieuw leven in. Over de behandeling of zichzelf lijkt José niet meer na te hoeven denken, waardoor er ruimte is voor intuïtieve aansturing een speelsheid.

De behandeling vond in de woonkamer plaats, goed geaard dus. Voor mij gaf dit inspiratie om de transformatie in het dagelijks leven voort te zetten.


Ik