José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Traject loopbaanondersteuning Zielisme

Een traject is gericht op het creëren van balans tussen binnen- en buitenwereld. Meer rijkheid en overvloed gaan ervaren op alle gebieden van je leven. Dit gaat mede ontstaan omdat je zicht krijgt op je systemen en patronen.

Wat verwacht ik van jou? Een vraag of "probleem" waarmee we aan de slag kunnen. Daarnaast een Ja in bereidheid om te kijken naar je eigen leven.

Zelf ervaar ik dat het de bedoeling is, dat we vanuit nieuwsgierigheid en plezier mogen leven. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Af en toe een leuke uitdaging is fijn. Kunnen groeien in eigen tempo. We hoeven er niet hard voor te presteren, niet voor te knokken, het niet te verdienen. Overvloed is er voor iedereen. Ook voor jou en mij, ieders geboorterecht. De wet van aantrekkingskracht.


Wat je geeft krijg je terug  


Met praktische coaching, tools en sessies ondersteun ik je op je weg. Zo kun je vanuit bewustzijn je eigen leven regisseren en tegelijk de hoofdrolspeler zijn. Ons contact via telefoon, media en live.

Dit proces wordt begeleid in volle afstemming met jou. Gericht bekeken vanuit de gestelde vraag, privé en/of werkgerelateerd. Samen kijken we vanuit lichtheid en speelsheid, effectief en efficiënt. Het is zo dat de trajecten ook als intens en soms confronterend ervaren kunnen worden. Hier kunnen emoties naar boven komen.  Vanuit mijn ervaring nodig ik uit daar soepel doorheen te bewegen, gewoon omdat dat kan. Wanneer jij een JA weet in contact met mij, kunnen we samen een mooie groei-ervaring aangaan.  Nieuwsgierig ben ik naar onze en elke samenwerking. 


Wie zwart niet kent, zal wit niet weten


Wat bied ik aan:

  1. Kennismaking van een half uur a 0,-euro. 
  2. Op afspraak een coachafspraak of sessie van één uur. Op afgesproken locatie of in de natuur (wandeling). Kosten 100,- euro exclusief 21%BTW.
  3. Sessie via skype van 30 minuten. Kosten 40,- euro exclusief 21% BTW.
  4. Een intense sessie, op afgesproken locatie. Dit is een sessie van anderhalf a twee uur, die op alle lichamen door werkt. Tijdens deze sessie nodig ik je tevens uit op de massagetafel. Kosten 175,- euro exclusief 21% BTW.
  5. Een vooraf afgesproken training/traject. Vanaf 633,- euro exclusief 21%BTW.                                                                           Dit is een basistraject in De kortste weg naar de goal en bevat een intake, een coaching van 1 uur met huiswerk, mogelijkheden tot ondersteuning via telefoon, een behandeling van anderhalf uur met huiswerk, een coaching met behandeling van anderhalf a twee uur, afrondingsgesprek met adviezen.   

Indien het een bedrijfsmatige coaching of training betreft zijn de bedragen belastingaftrekbaar.

De volgende vragen kun je jezelf stellen om te weten of je een JA ervaart: 

  1. Ben ik bereid naar mijzelf te kijken?
  2. Heb ik de wens om meer bewust en/of in blijdschap te leven?
  3. Heb ik een behoefte aan meer helderheid en energie? 
  4. Zijn er punten waar ik groeipotentie ervaar? (waar ik niet helemaal tevreden ben?)
  5. Ben ik bereid meer of alle verantwoordelijkheid te nemen in mijn leven? Ik ben immers de hoofdpersoon in mijn film.