José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Zielisme

Zielisme is alles wat goed is voor jou en iedereen.

Zielisme heeft voor iedereen een eigen betekenis. Zielsime is wat ik, en velen al met mij, leef en deel. Het is het overkoepelende woord, een stroming wellicht, dat voor mij de vorm of manier van leven weergeeft. Zielistisch leven... Het volgen van de boodschap van binnenuit naar buiten. Van onzichtbaar naar zichtbaar. Kloppend en passend in de situatie, gebruikmakend van de informatie van buitenaf naar binnen. De boodschappen van mijn ziel (zijn of wezen) te leren verstaan.  Als een ieder zijn eigen Zielisme leeft, leef je waar je goed in bent. Zo ervaar je jezelf content op de plaats waar je in het moment bent. 

Met elkaar zijn we één bewegend veld waarin ieder een deeltje is. Onmisbaar, alles belangrijk in het moment van bestaan. Hierin vrij te kunnen en mogen zijn is, volgens mij, leven in het paradijs, zoals leven bedoeld is. Het is er voor iedereen. Graag deel ik hierover live meer. Afspraken kun je maken via een bericht.

Zielisme is het woord dat me geschonken is door Floor Verhagen, Jah flower. Floor en ik mochten als man/vrouw, een aantal jaren van ons leven samen delen. Floor overleed 31 januari 2016 aan hersenvliesontsteking. We hebben samen gewerkt om onze visie zichtbaar te krijgen en daarnaar te kunnen leven en handelen. Ik ben degene die het in het aardse paradijs mag delen. En daar maak ik, samen met mijn kinderen en naasten, elke dag het beste van. 

Alles dankbaar, voor de gedeelde tijd en ervaring.


 Het logo Zielisme van Floor... Twee lemniscaten die symbool staan voor de zichtbare aardse wereld (horizontaal) en de onzichtbare wereld (verticaal). Deze twee in balans maakt, dat je je balans leeft hier en nu. Jij, Man/Vrouw in dit aardse leven. (centrum)  


 

Floor (JahFLower)