José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Massage en BijEénZijn

Wat is het waar je lichaam nu om vraagt? Zit je hoofd vol gedachtes? Zijn er fysieke klachten, vermoeidheid of wil je lekker ontspannen genieten? Stroomt je levensenergie energie minder goed of wil je iets onderzoeken en ontwikkelen? Voor meer informatie kun je vooraf contact maken. 

Daarnaast is er de keuze, de massage in Dalen of op afgesproken locatie te ontvangen. Al vaak reisde ik door Nederland om sessies bij mensen thuis te geven. Reiskosten à 0,19 euro per km en reistijd zullen bij de sessiekosten opgeteld worden. 

De eerste ontmoeting nodig ik je uit een soort ontspanningsmassage te ontvangen. Je maakt kennis met mijn manier van "werken" die geheel eigen, afgestemd op jou en intuïtief is. Ik ontwikkelde mijn techniek mede ook door het volgen van verschillende studies en trainingen. 

Na drie sessies is er echt verandering merkbaar. Het lichaam zal steeds meer openen, ontvangen en weer herinneren hoe het kan zijn. Ook  zul je herkennen wanneer je uit balans gaat. In je dageluckse leven ga je merken dat er in jouw tempo verandering komt. 

Ontspanningsmassage                   

Nadat we kennis gemaakt hebben, neem ik je mee in een ontspannende massage. Dit kan met of zonder kleding. Indien je met kleding gemasseerd wilt worden is het fijn als het soepel vallende kleding is van t-shirt of joggingstof.                                             

Kosten 67,- euro voor een uur inclusief 21% BTW.   

Tip: Deze ontspanningsmassage werkt effectiever door, indien er vooraf en achteraf een gesprek is over de stand van zaken in het moment. Je krijgt dan ook persoonluck afgestemde tips om de ontspanning meer te leven. Heb je daar belangstelling voor? 

Kosten: 87,-euro voor anderhalf uur inclusief 21%BTW. 

Sjamanistische healingsmassage

In een voorgesprek stemmen we af en bespreken we waar je op dit moment in je leven bent. Wat mag anders? Waar blokkeert iets? Ik neem je mee op reis en ondersteun jou bij het maken van een shift.

Kosten 97,- euro inclusief 21% BTW voor 90 min inclusief afstemmingsgesprek.  Strippenkaart voor 3 sessies komt op 287,- inclusief 21% BTW. 

Echt en Puur  

Waar herkenning elkaar kent en onbekend verkent, 

zodat oorsponkeluckheid bekrachtigd is en verder uitdijt 

(Jah Flower)


Zielistische massage

Tijdens deze diepgaande massage ontstaat precies dat, wat op dat moment klopt in het contact en de uitwisseling. Je kunt komen met een intentie (vooraf besproken) of "gewoon" voor een ervaring gaan. Ik kijk en deel vanuit "mijn" Zielisme. In deze sessies gaat het over het optimaal laten stromen en in balans brengen van jou als mens in lijn met je ziel. Wie ben jij in dit lichaam? Deze sessies zijn niet seksueel gericht, soms wel sensueel en zo kun je zeker je seksualiteit ervaren. Het gaat niet over seksualiteit als seks maar het ervaren van je eigen levensbruis. Levensenergie. Een dans tussen mijn handen en jouw lichaam. (gever/ontvanger)

De massage vindt plaats op een massagetafel. De eerste massage is altijd op de buik liggend. Of je gekleed bent, in ondergoed of bloot is afhankelijk van de intentie en jouw situatie. Mijn visie is om bij stap 1 te beginnen en geen doel te hebben. Zo kun je in veiligheid ervaren en steeds dieper voelen en ervaren in jezelf. Alles wat ervaren wordt is welkom. Dit kan stil genietend of expressief zijn. 

De sessies werken op alle lagen door. Dus mentaal, emotioneel en fysiek. Ook kan het dat je een spirituele ervaring krijgt. Vaak zijn er ongeveer drie sessies "nodig" voor herkenbare shift. In overleg bepalen we het tijdspad. 

De ruimte die ik op dit moment huur heeft geen douchegelegenheid. 

Kosten 97,- euro inclusief 21% BTW voor 90 min. inclusief gesprek voor en achteraf. Strippenkaart voor 3 sessies komt op 287,- inclusief 21% BTW. Extra tijd is te bespreken. 

Masseren voor partners. 

Hoe fijn is het, als partners de verbinding kunnen verdiepen, mede door elkaar te masseren? Het is een training die in sessies of een dag geleerd kan worden. We schijnen vanuit de visie van De Kortste Weg naar de Goal licht op jullie relatie en bespreken waar verdieping of verrijking mogelijk is. Daarnaast oefenen jullie in het maken van verbinding en bied ik de technieken aan. Natuurluck masseren we ook.   

Kosten per sessie per stel: 157,-  inclusief 21% BTW inclusief afstemmingsgesprek en instructie. Kosten voor een dag, voor partners of vrienden is 287,- euro inclusief 21% BTW. Inclusief intensieve begeleiding, lunch, praktijk en theorie. 


Indien het een aanvraag is vanuit bedrijfsgerelateerd oogpunt, dan zijn de kosten belastingaftrekbaar.