José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Technieken en tools

Tools gebruik je tijdelijk. Dienend als kloppende ondersteuning om een nieuwe richting te kiezen. Ook kunnen tools in een situatie meer beweging en helderheid brengen. Samen ontdekken we de, voor jouw kloppende tools, die een ondersteuning geven om je beste te leven. 

Een aantal voorbeelden; 

José

Ook ik ben een tool. Vanaf 2001 heb ik een enorm ontwikkelingsproces doorgemaakt. Systemen en patronen bekeken en omgezet. Het ontwikkelde stappenplan en mijn zienswijze deel ik onder de naam: De kortste weg naar de goal. Ik luister en kijk mee vanuit verschillende lagen van perceptie, met de ervaring die ik heb, om zo effectief en efficiënt ondersteunend te zijn. Zo sta ik open voor een "warmere" wereld.  (leven vanuit je essentie, hart en hoofd)

Fysieke sessies

Door de fysieke (massage) sessies kom je letterlijk in je lichaam thuis. Ik nodig je uit tot ontspanning waardoor vernieuwing en voeding weer opgenomen kunnen worden door het lichaam. 

De sessies zijn altijd anders. De diepte die we pakken is gebaseerd op thema, wederzijds vertrouwen en het moment. Met kleding of zonder staat in relatie tot de vraag en situatie.  Vanuit kennis, intuïtie, voelen en weten word je aangeraakt.

Lees meer op de pagina massages

Vachtvilten

Wil je creatief bezig zijn? Jezelf ontwikkelen? Praten over levensvragen op welk gebied dan ook? Ik nodig je uit om samen een eigen vacht te maken. Daarnaast gaan we in gesprek en word je je meer bewust van je eigen denken en lichaam. Het duurt een dag die je rijker afsluit dan dat je hem begonnen bent. In Dalen of op locatie. 

De schaapjes lopen nog vrolijk in de wei hier in Dalen. De vachten die geschoren zijn kunnen tot een eigen kleed gemaakt worden. Voor op de bank, stoel, meditatiematje, deken, enz.

Kosten voor een dag vilten en coachen is 175,- inclusief materiaal. Dit is inclusief 21%BTW. Mocht ik op locatie komen dan komt er 0,19 cent per km bij en eventueel een bedrag voor reistijd.Zielisme en Tantra

Tijdens de sessies kan ik oefeningen aanreiken om levensenergie beter of weer meer te herkennen. Zodat  je stap voor stap jouw levensenergie weer vrij door je lichaam kunt laten stromen en energiek kunt leven.  

Tantra is een woord wat op veel manieren opgevat en geleefd en gedeeld kan worden. Tantra is overal in het dagelijkse leven te herkennen. Grenzen en ruimte innemen. Ontvangen en geven. Tantra is Zielisme. 

De basis is je eigen levensenergie. Jouw vuur. Hoe je dat opstookt, laat branden en voedt is voor iedereen een eigen onderzoek. Hierin bied ik kloppend ondersteuning en kan eventuele doorverwijzingen aanreiken. 

Welkom ben je als je vragen hebt! Gebruik dan deze link.

Voeding

Voeding is de eerste levensbehoefte van de mens en heeft dan ook een enorme impact. Afgelopen jaren heb ik voeding op geheel eigenwijze onder de loep genomen. Waarom er allergieën zijn, ziektes of reacties? Iedereen heeft er ideeën over. Voor mij heeft alles te maken met ons fundament. Dit bekeken vanuit de balans van de vijf lichamen voor iedereen persoonluck. Deze nieuwe manier van ervaren en kijken naar voeding zou ook diëtisten en voedingsdeskundigen kunnen verrijken. Ik spreek er graag over. 

Kracht van taal 

Via gebruikte taal, kunnen we zicht krijgen op systemen en patronen die mogelijk actief zijn. Door deze voor te leggen en te checken zal helderheid ontstaan. Door deze te keren zullen "valkuilen" verdwijnen en worden potentie en groei zichtbaar. Als lezer zie je verschillende woorden en zinnen voorbij komen die op eigen wijze geschreven zijn. Dit doet iets bewegen. De woorden zijn gericht op een andere vibratie en biedt jouw als lezer iets aan. (Alles is energie)

IEMT

Iemt is een mooie en rijke methodiek. Iemt staat voor Integral Eye Movement Therapy. Een methodiek waarmee trauma's, stress en emoties ontkracht of geneutraliseerd kunnen worden en wat persoonlijke ontwikkeling kan bevorderen. 

Kort gezegd ook: balans brengen tussen de hersendelen: oerbrein, emotioneelbrein en denkbrein.  


Daarnaast zijn er nog meditaties, bewust bewegen, Sjamanistische rituelen, ademhalingstechnieken, Voice Dialoge, energetisch werk, dans enz.